enbusighemlighet.blogg.se

Denna blogg handlar om något unikt som att kissa i byxorna. Att det förekommer och händer vet alla om men att två personer bloggar om det är unikt. Välkommen till denna blogg, där två kissnödiga representanter från vardera kön skriver och delar med sig.

Hur länge har vi gått på toalett?

Publicerad 2016-03-06 13:23:42 i Allmänt,

http://www.svd.se/hur-lange-har-vi-gatt-pa-toalett
 
Den frågan ställde jag mig härom dagen efter att ännu en gång ha provat att kissa i byxorna. Jag slogs nämligen av hur djupt rotat det är i mig att inte släppa på och låta kisset komma Då jag har kläder på mig, medan det är helt annorlunda när jag gör som man ska göra, går på en toalett. Eller sätter mig och kissar i en buske för all del. 
 

I artikeln ovan läser jag föjande: "Afrikafynd som går flera hundratusen år tillbaka visar att människan gick till speciella platser för att uträtta sina behov. I Indien skulle man gå ett pilskott bort från byn. Man gjorde det inte bara hur som helst." 

Flera hundratusen år av rätt och fel kring hur man ska utträtts sina behov alltså. Inte så konstigt då kanske, att jag får kämpa då jag sitter där på en handduk på golvet med mina byxor på mig och försöker kissa. 
 
Här kommer det intressanta och även det häftiga i hela upplevelsen - att lyckas släppa på sina spärrar och kontrollen! Det handlar mycket om att övervinna ett motstånd samt sin egna inre uppfattning om att jag nu gör något som är fel. Vet inte om ni andra känner något liknande?
 
Varför gör jag då detta? Sätter mig och kämpar med att kissa i byxorna? Det är inget jag skulle göra ur eget påfund tror jag, kanske för att ha testat det en gång i och för sig. Testa hur det känns då kisset rinner nerför byxbenen och hur värmen sprider sig. Anledningen till att jag gjorde det härom kvällen var för att det var en del i en dialog mellan två vuxna människor som eggande varandra och som fann njutning av att tänja lite på gränserna. Att gå igång på varandra. Det handlar om att den här personen får mig att känna mig trygg i det och att den personen tar mig till en annan nivå, på många plan. Vilket kan låta märkligt kanske då just kisstema brukar anses som något barnsligt. Det här är allt annat än barnsligt i den bemärkelsen, men det är lite busigt och hemligt ;). 
 
Ha en fin söndag alla där ute och passa på att göra något annorlunda tillsammans! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela